За нас

Историята на RM furniture започва с решение на проблем.

Ние сме екип от професионалисти, които, през годините, са минали всички нива на израстване в сферата – от новобранци през работа за големи компании в бранша до професионалисти с богат опит, отделили се в собствена фирма.
Решението да стартираме сами дойде лесно. Приятели и познати се оплакваха от некоректни производители, разказваха ни ужасяващи истории за кухни, забавени 9 или 10 месеца, а дори и за такива „колеги“, които отказват да си вдигнат телефона след като получат парите.

Дори да не им липсваха контакти с големи, доказали се имена в бранша, които можеха да изработят мебелите им качествено, се появяваше друг огромен проблем – времето. Чакаха седмици за оферта, а срокът за доставка изпреварваше няколко големи дати в празнично-обредния календар. Или иначе казано отнемаше 3-4 месеца.

Годините опит в производството ни бяха дали достатъчно широк поглед върху всички непродуктивни практики, както за общуване с крайния клиент, така и за вътрешно координиране при получаване на поръчка.
Ние измислихме умен начин, по който да ти гарантираме, че няма да чакаш за нови мебели повече от 30 работни дни. И те ще дойдат с гарантирано качество.